'Studio wilde één van de Hobbits in The Lord of the Rings doden'

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 15:00
lord of the ringsf1637942842
The Lord of the Rings trilogie wordt door velen gezien als één van de beste films ooit gemaakt en een ‘perfect storm’. Nu blijkt dat het mogelijk heel anders had kunnen aflopen, want de studio wilde eigenlijk één van de vier Hobbits doden in de films.
Hoewel de laatste The Lord of the Rings film 18 jaar geleden is uitgekomen, speelt het project nog steeds een grote rol in de levens van veel mensen. Onder andere die van Dominic Monaghan en Billy Boyd, de twee acteurs die respectievelijk de rol van Meriadoc ‘Merry’ Brandybuck en Peregrin ‘Pippin’ Took hebben gespeeld in de films.
Het tweetal is zelf zo’n groot fan van de reeks dat ze recent een podcast zijn gestart over de trilogie, genaamd The Friendship Onion. Om dat te vieren heeft IGN de twee acteurs geïnterviewd over de podcast en natuurlijk om te praten over de wereldberoemde films.
Daaruit blijkt dat de vier geliefde Hobbits mogelijk helemaal geen happy end zouden hebben gekregen, want studio New Line Cinema zette regisseur Peter Jackson onder druk om één van de Hobbits te doden. Dominic Monaghan weet ook precies wie de ongelukkige zou zijn geweest.

Meer The Lord of the Rings verhalen

Fans van The Lord of the Rings die nog meer verhalen willen horen van wat er zich allemaal op de set heeft afgespeeld, kunnen elke week inschakelen voor The Friendship Onion. De podcast verschijnt elke dinsdag op YouTube, Spotify en Apple Podcasts en heeft naast de twee vrolijke Hobbits ook een speciale gast om de films te bespreken. Zo is onder andere al Elijah Wood aangeschoven in de podcast.
Uiteraard is de franchise nog steeds enorm populair vandaag de dag en hebben fans nog iets anders om naar uit te kijken. Amazon werkt namelijk aan een Lord of the Rings serie, die zich honderden jaren voor de films afspeelt in The Second Age.

Populair Nieuws