Koop nu tickets om het EK 2021 te zien in de Pathé bioscopen!

  Vrijdag 11 juni is het eindelijk zover, dan gaat het EK 2021 officieel van start. Natuurlijk is het Nederlandse elftal hier ook aanwezig, dat je natuurlijk op een zo groot scherm mogelijk moet zien. Nu biedt Pathé iets aan voor voetbalfans. Zo kun je de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal in alle Pathé bioscopen zien, waarvan tickets nu verkrijgbaar zijn!

  Pathé biedt, net zoals voorgaande jaren, mensen een geweldige ervaring waar je het Nederlandse elftal tijdens het EK 2021 op het grote doek kan zien spelen. Zo is het in alle steden waar Pathé bioscopen gevestigd zijn mogelijk om de EK-wedstrijden van Nederland te bekijken. Hierdoor kun je samen met andere fans, op gepaste afstand, toch genieten.

  De eerste wedstrijden die je kan bekijken zijn degenen van de eerste poule, waar Nederland in zit. Zo speelt dit elftal in deze poule drie wedstrijden. De eerste vindt 13 juni 21:00 uur plaats tegen Oekraïne. De tweede EK 2021 wedstrijd vindt 17 juni 21:00 uur plaats tegen Oostenrijk. De laatste wedstrijd in deze poule van Nederland is tegen Noord Macedonie, die 21 juni 18:00 plaatsvindt. Als Nederland deze drie wedstrijden overleefd en doorgaat naar de volgende ronde, wordt de volgende wedstrijd in de programmering geplaatst van Pathé. Tevens worden de wedstrijden vertoond met de tussenbeschouwing, maar zonder de voor- en nabeschouwing.

  Tickets voor de eerste EK 2021 wedstrijden zijn nu verkrijgbaar voor 8,50 euro per persoon. In een zaal kunnen maximaal 50 bezoekers, waar de corona maatregelen ook gelden.

  Koop hier nu je tickets voor het Nederlandse elftal!

  Pathé bioscopen in voorgaande jaren met voetbalwedstrijden

  Pathé heeft al langer ervaring met het tonen van voetbalwedstrijden in belangrijke competities, zoals met de finales van de Johan-Cruijff-schaal, Champions League maar ook EK, WK’s en wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

  Ben jij van plan het EK 2021 te gaan kijken in de Pathé bioscopen? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.