Apple Podcasts krijgt een nieuwe abonnementsdienst

  Vanaf volgende week introduceert Apple een betaalde abonnementsdienst voor Apple Podcasts, meldt 9to5mac. Gebruikers zouden een vast bedrag per maand betalen om toegang te krijgen tot extra content of juist eerder toegang te krijgen tot afleveringen. De dienst is eerder in april uitgesteld tijdens de ontwikkeling, maar komt nu eindelijk op de markt in juni.

  De betaalde versie van de podcastdienst van Apple zou gebruikers toegang moeten gaan geven tot exclusieve content. Dit houdt in dat de abonnees van de dienst eerder toegang krijgen tot nieuwe afleveringen, exclusieve afleveringen krijgen enkel voor abonnees en gebruikers krijgen geen reclame meer tijdens het luisteren. De extra dienst is vanaf 15 juni beschikbaar op alle Apple apparaten.

  De betaalde versie van Apple Podcasts is in april al aangekondigd tijdens een speciaal evenement van Apple. Het is hierna vertraagd door verschillende problemen met het ontwikkelen, maar komt uiteindelijk nog relatief snel.

  Apple Podcasts krijgt een verbetering met de nieuwe update

  Niet alleen krijgt Apple Podcasts een nieuw abonnement erbij, maar wordt ook het gebruikersgemak verbeterd voor zowel luisteraars als podcast makers. Sinds iOS 14.5 zijn er namelijk een aantal fouten in de podcastdienst die het luisteraars en makers moeilijker maakt om de app te gebruiken. Gelukkig komt hier de volgende update verschil in en wordt de app verbeterd gelijktijdig met de start van de abonnementdienst voor Apple Podcast.

  Het wordt dus voortaan betalen als je als eerste de afleveringen van jou favoriete podcast wil luisteren. Gelukkig is de XGN Cast wél voor elke gebruiker gratis, ook na 15 juni!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.