Stranger Things 4 krijgt laatste trailer

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 11:30
068 ra02 strangerthings s4universal base na 00 zxx 1f1672995257
Stranger Things 4 staat eindelijk voor de deur. Het nieuwe seizoen van de serie begint deze week, maar toch wil Netflix het nog één keer goed promoten. Er is nu een nieuwe trailer van seizoen 4 te zien, waaruit maar weer eens blijkt dat de serie dit seizoen flink uitpakt.
De trailer onthult eigenlijk weinig nieuws, maar geeft wel duidelijk aan dat er grote dingen staan te gebeuren. Alle personages bereiden zich voor om te vechten. Dat is geen wonder, aangezien Stranger Things 4 het op één na laatste seizoen van de serie wordt en dus de spanning een beetje moet opvoeren.
Stranger Things pakt dan ook flink uit voor dit seizoen: de serie kost inmiddels twee keer zoveel als Game of Thrones om te maken. Ook is het aantal kijkuren behoorlijk hoog, omdat sommige afleveringen zo lang worden als een film. Die grotere schaal is ook terug te zien in de trailer, die je hieronder kunt kijken.

Waar gaat Stranger Things 4 over?

In het nieuw seizoen van Stranger Things is de oude vriendengroep deels uit elkaar gevallen. Maar zoals altijd komt er weer een nieuwe bovennatuurlijke dreiging bovendrijven. Als het mysterie dat daaruit voortvloeit opgelost kan worden, kan het zomaar voor ééns en voor altijd gedaan zijn met de Upside Down.
Stranger Things 4 verschijnt op 27 mei op Netflix, maar het seizoen is dan nog niet compleet. Je kunt de eerste zeven afleveringen vanaf vrijdag bingen. De laastste twee afleveringen volgen op 1 juli.

Populair Nieuws

Laatste Reacties