Geliefde Sony-studio maakt nieuwe multiplayer game

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 12:00
spider man ps4 comic onthuld door marvel 143793 1
Insomniac Games heeft het maar druk. Niet lang geleden zagen we de release van Ratchet & Clank: Rift Apart en teasers voor zowel Marvel's Spider-Man 2 en Marvel's Wolverine. Nu lijkt het er ook nog eens op dat de studio aan een compleet nieuwe IP werkt. Dat blijkt uit een nieuwe vacature die naar een art director vraagt.
In de vacature staat duidelijk de vraag naar iemand die kan werken aan een multiplayer game. "Kan stijlgids maken voor meerdere aspecten van productie en kan verantwoordelijk zijn voor stijldirectie in een multiplayer omgeving".
Als klapper op de vuurpijl staat er ook nog eens "assisteert in de pre-productie fase en helpt mee een nieuwe IP te ontwikkelen samen met creative directors".
Ook staat er in de vacature dat deze nieuwe art director zijn eigen ideeën moet gaan verkondigen en impact zal hebben op andere artistieke keuzes die aansluiten bij de visie van Insomniac. Het is daaruit dus duidelijk dat deze multiplayer game nog in een vroege fase van ontwikkeling is.

Nog meer vacatures bij Sony-studio Insomniac Games

Vorig jaar bleek al dat Insomniac aan een nieuwe game werkte wegens de vacatures die ze toen open hadden staan, maar nu weten we dus dat dit gaat om een compleet nieuwe IP en niet over de projecten waar de studio al mee aan de gang was voor PlayStation.
We weten verder helaas nog niks over dit nieuwe IP van Insomniac en Sony PlayStation. Hopelijk gaan we dan ook snel een teaser of onthulling krijgen.