Storing met PIN zorgt voor veel betalingsproblemen

News
donderdag, 29 juli 2021 om 16:10
pexels pixabay 50987f1615385895
Vandaag de dag lopen niet veel mensen meer met cash over straat. Dat is normaal ook niet nodig, maar het nu wel handig. Een storing met PIN zorgt namelijk voor veel betalingsproblemen.
Juli lijkt wel een storingmaand te zijn. Zo zijn er de afgelopen weken om de haverklap storing, of het nu gaat om banken, diensten voor online gaming of providers van mobiele netwerken, ze hebben er allemaal uit gelegen de laatste tijd. En ook vandaag is het weer raak met een storing, dat voor veel problemen zorgt.
Het lijkt er namelijk op dat er een storing is met het pin-systeem in Nederland. Op Allestoring.nl geven veel gebruikers aan dat ze momenteel niet kunnen betalen met hun pinpas in supermarkten en andere winkels en ook geen geld kunnen opnemen bij pinautomaten. Moet je dus nog boodschappen doen, zorg er dan voor dat je genoeg cash op zak hebt.

Vervelende storing voor veel mensen

Aangezien er vandaag de dag steeds meer mensen pinnen in plaats van met contant geld betalen, is het een lastige storing. Velen hebben namelijk geen cash meer in huis en je kan het dus ook niet uit de muur trekken bij een automaat. Het is dus te hopen de storing snel is opgelost, zodat iedereen gewoon weer met zijn of haar pinpas kan betalen.

Populair Nieuws