Update - Storing bij Vodafone zorgt voor problemen met diensten

News
vrijdag, 23 juli 2021 om 11:30
storingf1623744697
Na een grote storing gisteravond bij veel bedrijven, is er nu weer een storing die roet in het eten gooit. Deze keer betreft het een storing bij Vodafone.

Update - Storing lijkt voorbij te zijn

Gebruikers van Vodafone kunnen weer opgelucht ademhalen. Het lijkt er namelijk op dat de storing bij de povider voorbij is en dat alle diensten het weer doen zoals gebruikelijk.

Origineel bericht

Wie gisteravond wilde internetbankieren bij de Rabobank of een online potje spelen via het PlayStation Network, kwam van een koude kermis thuis. Een grote storing bij een host zorgde er namelijk voor dat veel diensten voor een aantal uur niet te gebruiken waren.
Vodafone was niet één van de initiële slachtoffers, maar kreeg midden in de nacht toch te maken met een grote storing. Dat bevestigt het bedrijf via social media. Volgens Allestoringen.nl heeft de provider nu alleen opnieuw last van een storing, waardoor voor gebruikers de meeste diensten niet te gebruiken zijn.

Hoe zit het met de storing bij Vodafone?

Hoewel het lijkt alsof er dus opnieuw een storing is bij Vodafone, kunnen het ook naschokken zijn van de storing waar het bedrijf gisteravond last van had. Volgens het social media-kanaal geeft Vodafone al aan dat de storing voor gebruikers kan zorgen dat sommige diensten het niet doen. Het opnieuw opstarten van de smartphone zou het probleem moeten oplossen. Werkt dat niet, is het goed mogelijk dat de provider opnieuw wordt geplaagd door een storing.
Dit bericht is op 23 juli 2021 bijgewerkt.