Storing bij PlayStation Network zorgt opnieuw voor problemen

News
woensdag, 28 juli 2021 om 10:56
ps5 controllerf1592919068
Spelers die lekker online willen gamen op hun PlayStation 4 of 5, worden opnieuw gestoord. Er is namelijk alweer een storing bij het PlayStation Network.
Vorige week kwamen spelers die online wilden gamen op hun PlayStation console van een koude kermis thuis. Er was toen namelijk een grote storing bij een host van verschillende netwerken, waardoor onder andere het PlayStation Network niet beschikbaar was.
Nu zijn er opnieuw problemen bij de online dienst van Sony. Een storing zorgt er namelijk voor dat spelers niet online kunnen gamen en ook geen gebruik kunnen maken van de PSN Store. Dat melden gebruikers op Allestoringen.nl. Spelers kunnen als het goed is wel gewoon offline games spelen.

Wanneer doet het PlayStation Network het weer?

Het is nog niet duidelijk wanneer spelers weer van alle functies van het PlayStation Network kunnen genieten. Volgens de status-pagina van het netwerk is er momenteel geen storing en moeten alle functies het gewoon doen. Het is dus mogelijk dat de storing nog niet bekend is bij Sony. Zodra het PlayStation Network weer functioneel is zullen we het nieuwsbericht updaten.