Update - Storing bij ING zorgt voor problemen met internetbankieren

News
maandag, 26 juli 2021 om 15:30
storingf1623744697
De laatste tijd lijken er steeds meer storingen op te duiken en ook deze week begint weer problematisch. ING heeft namelijk te maken met een storing, waardoor internetbankieren flink lastig wordt gemaakt.

Update - ING storing lijkt voorbij

Het lijkt erop dat alle klanten van de ING gewoon weer kunnen internetbankieren. Volgens Allestoringen.nl is het aantal meldingen flink gezakt en kan er momenteel niet meer gesproken worden van een storing.

Origineel bericht

Wie voor zijn of haar werk gebruik moeten maken van de online diensten van de ING, zal een lastig begin van de werkweek hebben. Na meerdere grote storingen vorige week - waaronder van het PlayStation Network - is er nu ook een grote storing gaande bij de ING bank.
Volgens Allestoringen.nl ervaren momenteel veel gebruikers problemen. Het gaat er daarbij voornamelijk om dat klanten niet kunnen inloggen op de mobiel bankieren app van de ING en dat ze geen betalingen kunnen doen via internetbankieren. Ook lijken er problemen met iDeal-betalingen te zijn. De meldingen komen grotendeels uit de Randstad, maar ook andere delen van Nederland hebben problemen.

Wanneer is de ING storing opgelost?

Het kan zijn dat het nog wel een tijdje gaat duren voordat de storing is opgelost. Het ziet er namelijk naar uit dat de problemen bij ING nog niet bekend zijn, omdat de pagina met de status van haar diensten geen storingen aangeeft. Zodra de storing voorbij is zullen we het bericht updaten.
Dit bericht is op 26 juli 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws