Steam krijgt onverwachts een prachtige game erbij

News
zondag, 21 augustus 2022 om 12:00
kena bridge of spiritsf1609850774
Kena: Bridge of Spirits is ongeveer een jaar geleden uitgekomen op Playstation 4, PlayStation 5 en de Epic Games Store. Nu hebben de makers laten weten dat de game een grote update krijgt en ook naar Steam komt.
In een trailer hebben de makers van Kena: Bridge of Spirits laten weten dat de game een grote update krijgt om het één jarig bestaan van de game te vieren. Deze update bevat een New Game+ optie, Charmstones, Spirit Guide trials, outfits en meer toegankelijkheid opties. De update komt op 27 september uit en wordt dan ook beschikbaar op Steam.
Kena Bridge of Spirits was in samenwerking met PlayStation uitgebracht. Dit is ook waarom de game niet op Xbox te spelen is. Daarnaast had Epic Games de exclusiviteits rechten op PC, nu komt deze deal dus te vervallen en hierdoor wordt de game ook beschikbaar op Steam.

Meer PlayStation games onderweg naar andere platformen

Naast Kena Bridge of Spirits is er nog een PlayStation game onderweg naar een ander platform. Een paar dagen terug zagen we namelijk een aankondiging waarin bekend werd dat (voorheen) PlayStation exclusive Death stranding naar concurrent Xbox gamePass komt. Deze game wordt overigens alleen beschikbaar op Xbox Gamepass PC en niet op de console zelf.
Deze maand zagen we verder ook al de PlayStation Spider-Man game naar Steam en de Epic Games Storekomen. Deze is beschikbaar op Steam en in de Epic Games Store. Verder werkt Sony volgens geruchten ook aan een eigen launcher op PC.

Populair Nieuws