State of Play over The Last of Us Part 2 aangekondigd

News
woensdag, 27 mei 2020 om 8:00
the last of us part 2 ellief1588776399
Na meerdere keren uitgesteld te zijn komt de release van The Last of Us Part 2 nu snel dichterbij. Met nog maar een paar weken te gaan zet Sony de game nu even flink in de schijnwerpers. Vanavond wordt een State of Play uitgezonden die geheel in het teken staat van deze langverwachte titel.
De laatste State of Play, over Ghost of Tsushima, is nog maar kort geleden, maar dat weerhoudt Sony er niet van om vrijwel direct nog een uitzending te maken. Dit keer staat de presentatie geheel in het teken van The Last of Us Part 2. Op 27 mei worden we om 22.00 uur getrakteerd op vijfentwintig minuten aan nieuwe informatie over de game.
In de blogpost die de uitzending aankondigt is te lezen dat Neil Druckmann, regisseur van de game, gastheer zal zijn van deze State of Play. Hij zal ingaan op de wereld van de game, de dreigingen in die wereld en natuurlijk de gameplay. Aan het einde van de presentatie zal een uitgebreid en bovendien niet eerder vertoond gameplay segment te zien zijn.
We worden er ook op gewezen dat er geen nieuwe PS5 informatie gedeeld wordt in deze State of Play. De uitzending staat uitsluitend in het teken van The Last of Us, dus wie daar geen belangstelling voor heeft hoeft niet te kijken.

Spelen in stijl

Deze State of Play is zeker niet de enige publiciteit die The Last of Us Part 2 onlangs heeft gekregen. Onlangs kwamen er bijvoorbeeld nieuwe gameplaybeelden uit. Daarnaast is er een Limited Edition PS4 Pro voor de game aangekondigd, voor wie ook de hardware in de stijl van de game wil hebben.
The Last of Us Part 2 komt op 19 juni 2020 exclusief naar PS4.

Populair Nieuws