Sony toont Ghost of Tsushima gameplay tijdens State of Play

News
donderdag, 14 mei 2020 om 22:15
ghost of tsushimaf1578385506
Zojuist heeft Sony tijdens de State of Play gameplay beelden laten zien van de aankomende PlayStation 4 exclusive Ghost of Tsushima.
Vanavond heeft Sony tijdens een State of Play, die geheel aan de game Ghost of Tsushima gewijd was, nieuwe gameplay beelden getoond van de PlayStation 4 exclusive die in juli uit moet gaan komen.
Ghost of Tsushima wordt gemaakt door Sucker Punch Productions, de ontwikkelaar die we kennen van de Sly Cooper serie en de inFamous serie. Ghost of Thusima is een open-wereld actiegame die zich afspeelt in het Japan van de 13e eeuw. Als samoerai moet je stealth en gebruik van je katana zien te combineren in gevecht met het Mongoolse leger.
Eerder liet Sucker Punch al weten dat je de kaart van Tsushima vrij kan ontdekken zonder waypoints. Om toch een mogelijkheid te hebben te weten welke kant je op moet, kan je ene windvlaag oproepen. In de gameplay walkthrough zien we achtereenvolgens exploratie van de map, waarna er een samoerai-gevecht getoond wordt. Als samurai heb je verschillende wapens tot je beschikking, waaronder pijl en boog en uiteraard een katana.
Je kan ook een andere gevechtsstijl aannemen.Als je als Ghost het gevecht aangaat kan je sluipen, vijanden tegen elkaar opstoken en moorden plegen van bovenaf, zoals we bijvoorbeeld eerder zagen in de Assassin's Creed reeks. Als Ghost bouw je angst op, waardoor vijanden je eerder zullen vrezen.
Tijdens de presentatie werd ook onthuld dat Ghost of Tsushima een Photomode zal bevatten. De game zal, indien je daarvoor kiest, volledig in het Japans gespeeld kunnen worden.
Ghost of Tsushima werd aangekondigd tijdens de Paris Games Week in 2017. Inmiddels weten we dat de releasedatum van Ghost of Tsushima 17 Juli aanstaande zal zijn, nadat deze eerder verschoven werd door de gevolgen van het coronavirus en de gevolgen die dat had voor de releasedatum van The Last of Us Part 2.

Populair Nieuws