The Last of Us Part II Limited Edition PS4 onthuld

  Dat The Last of Us Part II een belangrijke release is voor Sony is geen verrassing. Dat wordt nog eens extra kracht bijgezet door de aankondiging vaan een Limited Edition PS4 in het thema van de game. Deze komt tegelijk met de game uit op 19 juni.

  Sony Interactive Entertainment

  Op de Limited Edition PS4 Pro staat het design van Ellie’s tatoeage gegraveerd. Een bijpassende DualShock 4 controller en een fysiek exemplaar van de game worden meegeleverd, evenals een downloadcode voor wat digitale extra’s. Die extra’s zijn onder andere een PS4 theme en PSN avatars.

  Hoewel je met de Limited Edition PS4 direct de controller in huis hebt is de Limited Edition DualShock ook apart verkrijgbaar. In het filmpje hieronder kun je zien hoe de console eruit gaat zien.

  John Sweeney, art director voor de game, vertelt op de officiële PlayStation blog dat het design van de console deels tot stand is gekomen door de reactie van fans. Naughty Dog was verrast over hoe snel Ellie’s tattoo iconisch werd voor The Last of Us Part II. Bij het ontwerpen van de Limited Edition PS4 werd de tattoo daarom een terugkerend idee, ondanks dat er andere ontwerpen werden overwogen.

  Meer The Last of Us Part II accessoires

  Behalve de console-bundel verschijnt er nog meer hardware in The Last of Us Part II-thema. Een Gold Wireless headset en een externe harde schijf van Seagate, beide met een design dat bij de Limited Edition console past, zullen apart verkrijgbaar zijn. Wie wil kan dus een hele set-up in het thema van de game maken.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.