State of Play toont lange Death Stranding 2 trailer

News
donderdag, 01 februari 2024 om 10:00
death stranding 2f1671724618
De eerste State of Play van het jaar is achter de rug. Daar heeft Hideo Kojima ook een bijdrage geleverd. Death Stranding 2 heeft bijvoorbeeld een officiële titel en een hele lange trailer gekregen.
Eind 2022 bevestigden PlayStation en Kojima Productions dat Death Stranding een vervolg zou krijgen. Sindsdien is daar niet bijzonder veel over naar buiten gebracht. Maar tijdens de eerste State of Play van 2024 is daar verandering in gekomen.
Nadat Kojima eerder benadrukte dat Death Stranding 2 een werktitel was, is nu bijvoorbeeld onthuld wat de echte titel is. Voluit heet de game Death Stranding 2: On the Beach. Dat komt overeen met een eerder lek over de game.
Ook werd er tijdens de State of Play een trailer getoond. Meestal zijn trailers een minuut of drie lang, maar Kojima wil nog weleens afwijken van de norm. De nieuwe trailer duurt dan ook tien minuten.

Wanneer is de release van Death Stranding 2: On the Beach?

Fans van Death Stranding moeten nog even geduld hebben, want de game verschijnt voorlopig nog niet. De trailer onthult dat hij gepland staat voor 2025, maar het is niet duidelijk wanneer in 2025. Intussen is er ook een Death Stranding-film in de maak, die geproduceerd wordt door de bekende indie-studio A24.

Populair Nieuws