Star Wars Jedi: Survivor lanceert met geliefde feature

News
woensdag, 26 april 2023 om 18:30
star wars jedi survivorf1658739655
Games hebben in de afgelopen 10 à 15 jaar enorme sprongen gemaakt op grafisch gebied. De nieuwste titels zien er vaak prachtig uit en spelers willen dat maar wat graag op een zo mooi mogelijke manier vastleggen. Star Wars Jedi: Survivor geeft je die optie direct bij lancering.
Een photo mode voegt dan wel geen content toe aan een game, maar voor veel mensen is deze feature vrijwel onmisbaar. Er zijn zoveel spectaculaire momenten en mooie omgevingen te ontdekken in games dat spelers dat net zo mooi vast willen leggen als een mooi landschap tijdens een vakantie. In een photo mode kun je je favoriete moment vastleggen, vaak met net zoveel mogelijkheden als op een goede camera.
Maar helaas lanceert niet elke game met een photo mode en wordt er voor gekozen om de feature later toe te voegen. Uiteindelijk is hij per slot van rekening niet essentieel voor het beleven van een mooi avontuur. Dat betekent alleen wel dat spelers die een game bij lancering spelen niet altijd hun eerste indrukken kunnen vastleggen.

Star Wars Jedi: Survivor krijgt photo mode bij release

Gelukkig krijgt Star Wars Jedi: Survivor de photo mode direct bij lancering. Dat maakte EA bekend via Twitter en het bedrijf deelde ook meteen wat mooie foto’s die medewerkers van Respawn Entertainment met de feature hadden gemaakt. Star Wars Jedi: Fallen Order had deze feature overigens ook, maar bij die game werd hij pas een paar weken na lancering toegevoegd.
Voor wie photo mode een bijzaak vindt is er overigens ook goed nieuws, want Star Wars Jedi: Survivor wordt sterk ontvangen. Ook wij geven de game een mooi cijfer in de review. In veel opzichten is de game beter dan zijn voorganger, al is het te hopen dat de day 1 patch nog wat kleine problemen verhelpt.