God of War Ragnarok update brengt gewilde feature

News
woensdag, 07 december 2022 om 10:30
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok was na release voor veel mensen in één klap Game of the Year-kandidaat. Maar helemaal compleet was de game eigenlijk nog niet. Een feature waar veel mensen om vragen was nog niet beschikbaar. Maar met een nieuwe update is hij dan eindelijk hier: de fotomodus.
Nu games er doorgaans prachtig of zelfs bijna fotorealistisch uitzien, kriebelt het bij veel mensen om de mooiste of leukste momenten van de game vast te leggen. Dat kan natuurlijk met een simpel screenshot, maar voor de creatievelingen onder ons bieden veel games ook een photo mode. Die was ook beloofd voor God of War Ragnarok, maar bij lancering was hij niet beschikbaar.
Daar brengt Sony Santa Monica nu verandering in. De game is geüpdatet naar versie 3.00 en de grote nieuwe toevoeging is photo mode. Door in het opties-menu op vierkantje te drukken kun je allerlei plaatjes schieten in de game, waarbij je allerlei camera-opties hebt die een screenshot je niet kan bieden.

God of War Ragnarok photo mode was al te vinden

Overigens konden technisch handige mensen al een photo mode gebruiken in God of War Ragnarok. Want hoewel de game eigenlijk de fotomodus niet beschikbaar maakte vanaf release, was er wel een onafgemaakte versie in de code van de game te vinden. Modders wisten die al snel aan de praat te krijgen.
Maar dankzij de nieuwe update heb je geen mods meer nodig. Daarbij brengt de nieuwe update een waslijst aan bug fixes met zich mee. Ook verbetert de update de laadtijden van de PS4-versie van de game.