Rogue One spin-off serie komt naar Disney streamingdienst

  Star Wars fans opgelet! Er komt een spin-off serie van Rogue One aan. Het filmen van de Rogue One spin-off gaat ergens in oktober van dit jaar beginnen. De serie zal draaien om Cassian Andor, een personage uit Rogue One: A Star Wars Story.

  De nog naamloze serie zal de avonturen van spion Cassian Andor vertellen. Dit zal gaan over de gebeurtenissen die voor Rogue One afspeelden, zoals gevaarlijke spionagemissies. De rol van Cassian Andor zal weer gespeeld worden door Diego Luna (Narcos: Mexico).

  Diego Luna speelde dezelfde rol ook in de film Rogue One: A Star Wars Story. In dit verhaal werkt hij samen met andere helden zoals Jyn Erso, gespeeld door Felicity Jones (Inferno), om een superwapen tegen te houden dat planeten met gemak kan vernietigen. Dit superwapen is natuurlijk de Death Star.

  In onze Rogue One: A Star Wars Story review noemen we de film niet perfect, maar wel ontzettend vermakelijk. Of de spin-off serie dit met zich meeneemt is nog maar de vraag.

  Rogue One: A Star Wars Story spin-off naar Disney

  De serie zal te volgen zijn via Disney's aankomende streamingdienst, Disney Plus. Als het filmen goed gaat zullen we de serie rond 2020 kunnen zien, maar veel informatie over de spin-off serie hebben we niet. Er is zelfs nog niet bekendgemaakt hoe het gaat heten.

  Een andere serie rondom Star Wars die naar Disney streamingdienst komt is The Mandolarian. Dit verhaal speelt zich af na de val van The Empire en volgt een eenzame held. Laatst is er nog bekendgemaakt dat IG-88 naast The Mandolarian cast zal verschijnen. Ook voor The Mandolarian zullen we even moeten wachten. De serie zal waarschijnlijk aan het eind van dit jaar te zien zijn op Disney streamingdienst.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.