Red Dead Redemption 2 haalt de top 10 bestverkochte games ooit

News
woensdag, 09 februari 2022 om 11:30
red dead redemption 2 pokerf1620738540
De lijst met de vijftig best verkochte games is lang, maar Red Dead Redemption 2 heeft na bijna vier jaar toch echt de top 10 gehaald. De game is 43 miljoen keer verkocht.
Red Dead Redemption 2, de cowboy-shooter uit 2018, staat in de top 10 met best verkochte games ooit. Het is misschien geen verrassing dat de game goed verkoopt, aangezien de meeste fans nog steeds erg positief zijn over de game. Toch is het opmerkelijk dat de game nu pas in de top 10 toetreedt.
Volgens journalist Ben T, die de verkoopcijfers van bekende uitgever Take-Two heeft bekeken, is de game pas net toegetreden tot de top 10. Met 43 miljoen verkochte exemplaren is de game gigantische spellen zoals The Last of Us, Breath of the Wild, Skyrim en The Witcher 3: Wild Hunt gepasseerd. Toch heeft Red Dead Redemption 2 niet elke game ingehaald en deelt hij zelfs zijn tiende plek ik het lijstje. Samen met de game van Rockstar staat namelijk Nintendo’s versie van Tetris op een gedeelde tiende plek.

Red Dead Redemption ook op weg naar #9?

Hoe het er nu naar uitziet zal Red Dead Redemption 2 niet blijven hangen op de tiende plaats. Op plek 9 staat namelijk Wii Fit en Wii Fit Plus met 43,8 miljoen verkochte exemplaren, wat dus slechts een verschil is van 0,8 miljoen exemplaren. Niet helemaal onverwacht is RDR2 niet de enige Rockstar game in de top 10 best verkochte games. Grand Theft Auto V heeft het lijstje ook gehaald met 160 miljoen exemplaren, bijna vier keer zo veel als RDR2. Minecraft draagt momenteel de kroon met een gigantische 238 miljoen verkochte exemplaren.
Het volledige lijstje van bestverkochte games toont niet alleen maar de top 10, maar laat gelijk zien hoe de top 50 games het hebben gedaan in hun verkoop. Met namen zoals Black Ops 2 en Pokémon Sword en Shield is het in elk geval een divers lijstje geworden.

Populair Nieuws