Stapt Verstappen over? Wereldkampioen gespot in een Ferrari

News
donderdag, 26 januari 2023 om 9:30
max verstappen lachend gp japan 2022f1665396970
Max Verstappen zweerde na zijn eerste titel in 2021 dat hij nog jarenlang bij Red Bull Racing wil blijven. De regerend wereldkampioen is nu alleen in een Ferrari gespot.
De Nederlander is alleen niet gezien in de Ferrari F1-75, die de Scuderia het afgelopen jaar heeft gebruikt in de Formule 1. Het gaat om de Ferrari F90 Stradale Assetto Fiorano, de gloednieuwe roadcar van de Italiaanse fabrikant.
Op Twitter zijn video’s te zien van Max Verstappen die in de showroom van Scuderia Ferrari staat in Monte Carlo, waar het doek wordt getrokken van de felrode supercar. Ook neemt de Nederlander plaats achter het stuur, om zijn mogelijk toekomstige auto op de proef te stellen.
Als Verstappen de F90 Stradale koopt, dan is het niet de eerste Ferrari in zijn collectie. De regerend wereldkampioen heeft namelijk al een Ferrari 488 Pista en een Ferrari Monza SP2 in zijn garage staan. Vriendin Kelly Piquet heeft juist liever een elektrische auto.

Wanneer mag Verstappen weer racen?

Terwijl hij momenteel in een Ferrari zit, maar Verstappen zit binnenkort weer opmaken om plaats te nemen in een bolide van Red Bull Racing. Op 3 februari wordt namelijk de RB19 uit de doeken gedaan door het Formule 1-team.
Dat wordt gevolgd door de wintertest die van start gaat op 23 februari in Bahrein. De teams en coureurs hoeven daarna niet het vliegtuig te pakken naar een ander land voor de eerste race, want de Grand Prix van Bahrein wordt de seizoensopener op 5 maart.

Populair Nieuws