Max Verstappen gebroken door verzoek vriendin: "Hij is er kapot van"

News
donderdag, 22 december 2022 om 11:00
max verstappen gp singapore 2022 sipf1671702071
Max Verstappen heeft sinds 2019 een ogenschijnlijk gelukkige relatie met Kelly Piquet. Zijn vriendin kwam laatst alleen met een verzoek waar de Nederlander helemaal kapot van is.
Kelly Piquet is één van de meest bekende partners in de Formule 1-paddock. De vriendin van Max Verstappen wordt dan ook vaak in beeld gebracht wanneer de Nederlander opnieuw op weg is naar een overwinning. Het is dan ook niet zo vreemd dat Vogue Nederland nu een groot interview heeft gehad met de Braziliaan.
De nieuwe editie van het blad ligt vanaf vandaag in de winkels, maar Vogue heeft ook alvast een paar teasers uit het interview gedeeld. Daaruit blijkt dat de relatie tussen Kelly en Max erg goed is, maar dat zelfs zij iets te ver kan gaan. De F1-coureur wilde namelijk een auto voor zijn vriendin kopen, waarop Kelly vroeg om een elektrische.

“Hij is er echt kapot van als ik dat zeg. Hij is dan helemaal gebroken.”

Kritiek op interview met Kelly Piquet

Hoewel het interview eindelijk een beter kijkje geeft op de relatie tussen Max Verstappen en zijn vriendin, krijgt het interview ook al kritiek van motorsportfans. Piquet wordt door het blad namelijk gepresenteerd als het gezicht voor vrouwen in de racewereld. Criticasters hadden juist liever een vrouw gezien die ook daadwerkelijk racet en niet alleen ‘de vrouw/vriendin van’.
Fans hadden bijvoorbeeld liever de Nederlandse Beitske Visser op de cover gezien. Of Jamie Chadwick, de Britse coureur die al drie jaar op rij de W Series - de raceserie speciaal voor vrouwen - dominant heeft gewonnen.