Ontwikkeling GTA 6 verloopt toch niet zo lastig als gedacht

News
dinsdag, 09 november 2021 om 18:00
gta 6f1626425209
Onlangs gingen er geruchten rond dat de release van GTA 6 nog lang op zich zou gaan laten wachten, omdat er namelijk problemen zouden zijn met de ontwikkeling van de game. Dit lijkt nu niet te kloppen.
Onlangs gingen er geruchten rond dat Rockstar tegen veel problemen aanliep tijdens de productie van GTA 6. Het gevolg hiervan zou zijn dat het nog langer zou gaan duren voordat de game in de winkelschappen zal liggen. Nu blijkt dit gerucht niet te kloppen.

GTA 6 gerucht komt door vertalingsfout

De bron van het gerucht was een video van een Franse journalist, maar het blijkt dat dit gerucht nooit als feit in de video werd genoemd. Wel werd er door de journalist over gespeculeerd. Mogelijk is er verwarring ontstaan bij het vertalen.
Dit niet dat er geen problemen zijn bij de ontwikkeling van GTA 6, maar wel dat er geen bewijs voor is.
Dit is goed nieuws voor GTA fans die hopen dat er snel nieuwe informatie over GTA 6 naar buiten zal komen. Mocht het gerucht namelijk waar zijn, dan kunnen we nog lang wachten op een officiële aankondiging, laat staan de release van de game. Dat het gerucht dus niet waar is kan de fans hoop geven dat Rockstar binnenkort wel met een aankondiging komt.
Geruchten blijven eenmaal geruchten en geruchten kunnen meestal pas bevestigd of ontkracht worden wanneer Rockstar zelf met informatie of uitleg komt. Tot nu toe houdt Rockstar de lippen compleet stijf als het gaat om GTA 6.

Populair Nieuws