Borderlands 2 DLC Tiny Tina's Assault on Dragon Keep wordt standalone game

News
dinsdag, 09 november 2021 om 17:00
av6grbmqf1636380857
2K en Gearbox lanceren samen Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep als losse game. De Borderlands DLC sluit goed aan op de aankomende game Tiny Tina's Wonderlands. Ook zal de DLC voor het eerst op de next-gen consoles te spelen zijn.
Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep is een DLC voor Borderlands 2 en kwam in 2013 uit. De DLC was destijds al zeer populair, wat al een goede reden is om de uitbreiding los uit te brengen, maar hij sluit natuurlijk ook perfect aan op Tiny Tina's Wonderlands.

Dungeons & Dragons spelen met Tiny Tina

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep gaat over het geliefde en krankzinnige personage Tiny Tina. In het verhaal krijgt ze de rol als Bunker Master in een soort Dungeons & Dragons-achtig avontuur. Als speler speel je in een wereld bedacht door Tiny Tina en kom je kastelen, draken en magische bossen tegen.
De uitbreiding wordt gezien als belangrijk onderdeel in de Borderlands serie. De DLC zou de kans hebben gegeven aan de Borderlands serie om een totaal nieuwe kant op te gaan. Tiny Tina's Assault on Dragon Keep doet dan ook een aantal interessante dingen ten opzichte van de main story van Borderlands 2.
Randy Pitchford, de Executive Producer van de game zegt dat de gameplay voor Tiny Tina's Assault on Dragon Keep de meest indrukwekkende gameplay is van de serie. Ook zegt hij trots te zijn dat spelers op de nieuwe console de game mogen gaan ervaren. De standalone DLC komt namelijk niet alleen uit op PC, Xbox One en PlayStation 4, maar ook voor het eerst op de next-gen consoles. Op 25 maart kunnen spelers opnieuw met de uitbreiding aan de slag en op PC zal de titel tijdelijk gratis te downloaden zijn in de Epic Games Store!