Spotify komt met GTA Radio in aanloop naar GTA 6

News
woensdag, 15 november 2023 om 13:30
gta 6f1626425209
Binnenkort zien we de eerste beelden van GTA 6. Om alvast in de stemming te komen, kun je nu terecht bij Spotify. De streamingdienst maakt een speciale playlist van muziek uit de Grand Theft Auto-reeks.
Menig GTA-speler is groot fan van de radio in de games. Een franchise waarin auto’s zo belangrijk zijn, kan natuurlijk niet zonder radio en Rockstar heeft er altijd voor gezorgd dat er goede muziek op draait. Als je dat soort radio graag wil zonder GTA te hoeven opstarten, kun je nu een speciale Spotify-playlist beluisteren.
Deze heet GTA Radio en bevat 100 nummers. Maar die nummers zijn niet voor alle luisteraars hetzelfde. Spotify past de lijst namelijk aan op je eigen luistergedrag, zodat jouw GTA Radio ook echt bij je past.
Er zullen wat elementen van de radio in de games ontbreken. De gesproken segmenten zullen bijvoorbeeld ontbreken en als je een advertentie hoort is het een normale Spotify-advertentie, niet de reclame die je in de GTA-games hoort. Maar gezien de sterke muziekkeuze van de games, zal de playlist vast de moeite waard zijn om eens op te zetten.

GTA 6 trailer eindelijk op komst

GTA 6 staat de laatste week nogal in de schijnwerpers. Dat komt omdat de eerste trailer voor de game begin december wordt getoond. Rockstar heeft nog niet laten weten wanneer precies, maar er zijn wat mogelijke data te bedenken waar de trailer op getoond kan worden.

Populair Nieuws