Spin-off series van Lord of the Rings in de maak?

  Ondertussen beginnen we steeds meer informatie te krijgen over de aankomende Lord of the Rings serie. Na het grote succes van The Lord of the Rings en The Hobbit, was het bijna zonde geweest als er niet meer van Tolkien’s verhalen op beeld zouden komen. Het lijkt er nu op dat er zelfs nog spin-offs gaan komen.

  New Line Cinema

  De makers van de show, Amazon Prime, zouden op zoek zijn naar spin-off mogelijkheden van de Lord of the Rings serie. Dit meldt Daniel Richtman, die vaker dit soort grote aankondigingen vooraf wist te lekken. Hij denkt zelfs dat er meerdere spin-offs gemaakt gaan worden.

  Gebeurt steeds vaker

  Steeds vaker zie je dat enorme franchises hun werelden uit proberen te breiden. Het grote succes van Marvel’s MCU zal hier een grote rol in gespeeld hebben. Disney startte The Mandalorian en kondigde daarna een grote lading nieuwe Star Wars series aan die dit verhaal verder gaan vertellen. Nu lijkt het erop dat Amazon ditzelfde plan heeft voor Lord of the Rings. Deze naam trekt natuurlijk hoe dan ook ontzettend veel kijkers, dus er zal na de serie vast nog een hoop meer te maken zijn.

  We weten steeds meer

  Er komt steeds meer nieuwe informatie uit over deze Lord of the Rings serie. We weten ondertussen dat de serie waarschijnlijk vijf seizoenen zal krijgen en deze zich af zullen spelen in de ‘tweede era’ van Middle-Earth. Tijdens deze periode wordt de Ring of Power gemaakt en probeert Sauron de macht te grijpen. De kans dat hij opnieuw de grote vijand gaat spelen is dan ook erg groot. Er zijn nog een aantal personages die we hoogstwaarschijnlijk terug zullen zien, maar dat is nog niet bevestigd.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.