Gratis Star Wars Battlefront 2 giveaway zorgde voor crashes bij EA

  De Epic Games Store geeft deze week Star Wars Battlefront 2 helemaal gratis weg. De actie zorgde voor veel enthousiasme en dat was ook goed te merken in-game. Al snel zorgde de toevoer van veel nieuwe spelers namelijk voor crashes bij de servers van EA.

  De online winkel van Epic Games is geen onbekende als het aankomt op het weggeven van gratis games. Tijdens de Holiday Sale in december gaf de webshop zelfs elke dag een andere game gratis weg. De Epic Games Store is daar in 2021 vrolijk mee verder gegaan en heeft nu een wel heel mooie actie. Iedereen kan namelijk gratis de Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition downloaden. Wees er wel op tijd bij, want de actie verloopt op 21 januari.

  Met de giveaway kunnen spelers sinds vrijdag de game spelen. Ten minste, dat was de bedoeling. EA heeft de actie namelijk iets lager ingeschat. Op vrijdagavond en in het weekend probeerden veel spelers een potje te spelen, maar werden daarbij getrakteerd op een error. Door de enorme toevoer van spelers kregen de servers van EA te maken met crashes. Vervolgens heeft de uitgever de capaciteit steeds iets verder omhoog gegooid om ruimte te maken voor alle spelers, zo laat EA weten via Twitter.

  Wat is de Celebration Edition?

  De giveaway van Star Wars Battlefront 2 deelt geen normale versie van de game uit, maar het betreft hierbij de Celebration Edition. Dat klinkt als een feestje en is het in werkelijkheid ook. De speciale versie bestaat namelijk niet alleen uit de standaard game, maar heeft ook alle customization content die in-game werd verkocht vanaf de launch tot aan Star Wars: The Rise of Skywalker. Wil je dus de ultieme versie van Star Wars Battlefront 2 spelen, vergeet dan niet de gratis versie te downloaden in de Epic Games Store!

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.