Komen deze personages in de Lord of the Rings serie?

  The Lord of the Rings trilogie is misschien wel de grootste aller tijden. De ongelofelijke populariteit van de films zorgde ervoor dat ook andere boeken van Tolkien verfilmd werden. Eerst kwam The Hobbit trilogie en ook deze werd een groot succes. Daarom wordt er momenteel gewerkt aan een serie over de wereld die zich tientallen jaren voor The Hobbit af zal spelen. Dit zijn een aantal personages die we nog wel eens terug zouden kunnen zien.

  New Line Cinema

  Sauron

  De serie speelt zich af in de tijd dat ‘the Ring of Power’ gemaakt werd door Sauron zelf. Dit kwaadaardige wezen was natuurlijk de grote vijand in de eerste Lord of the Rings trilogie en was ook in The Hobbit degene die de Orcs aanspoorde. Sauron zal vrijwel zeker een rol spelen in de serie. Hoewel dit nog niet officieel bevestigd is door de makers van de serie, Amazon Studios, kan je eigenlijk niet om Sauron heen in dit verhaal. Wat we precies van hem zullen gaan zien weten we nog niet, maar dat hij in de serie voor zal komen is meer dan waarschijnlijk.

  Elrond

  Deze ontzettend oude elf, die er overigens nog prima uitziet voor zijn leeftijd, kregen we in beide van de voorgaande trilogieën te zien. Elrond speelt vooral in The Lord of the Rings een erg aanwezige rol. De serie speelt zich af in de tijd dat Sauron naar de macht steeg. Toen dit gebeurde streden de mensen en de elven samen tegen de kwaadaardige en enorm krachtige vijand. Elrond stond in deze tijden vooraan op het slagveld als leider van de elven uit Rivendell. Ook is er al bevestigd dat Galadriel in de serie voor zal komen, wie zeer bekend is met Elrond. Wij verwachten hem absoluut terug te zien in de Lord of the Rings serie.

  New Line Productions, Inc.

  De blauwe tovenaars

  Helaas voor Lord of the Rings fans is de kans dat we Gandalf, Sauron of Radagast terug gaan zien in de serie heel erg klein. De serie speelt zich af in de tweede era en in deze tijd waren deze drie tovenaars nog niet in Middle Earth. Daarentegen zouden we wel de twee andere tovenaars kunnen zien, waar Gandalf het in The Hobbit over had. Deze twee blauwe tovenaars kregen we nooit eerder te zien in een film, waardoor het ons heel gaaf zou lijken als in ieder geval één van deze twee blauwe tovenaars geïntroduceerd wordt. Deze kans bestaat ook zeker, want deze tovenaars genaamd Alatar en Pallando werden naar Middle Earth gestuurd om Sauron te bestrijden.

  Isildur

  Isildur is een naam die we eerder te horen kregen in de wereld van Lord of the Rings. We kregen hem zelfs kort te zien aan het begin van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Niet alleen is hij een voorouder van Aragorn, maar ook degene die de ring van Sauron’s af wist te hakken met zijn gebroken zwaard. Daarna kon hij de kracht van de ring alleen niet weerstaan en was hij niet sterk genoeg om de ring in het vuur te gooien. Isildur speelde een enorm grote rol in de strijd tegen Sauron en het zou dus heel erg goed kunnen dat we hem gaan zien in de serie.

  New Line Cinemas

  Welke personages missen jullie nog in deze lijst? En wie zouden jullie nog meer graag terugzien in de Lord of the Rings serie?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.