Spider-Man-ster Tom Holland neemt een pauze van sociale media

News
zondag, 14 augustus 2022 om 17:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Tom Holland heeft laten weten dat hij voorlopig niet meer actief is op zijn sociale media platformen. Hij was al even van sociale media af, maar is teruggekomen om zijn fans in een video te vertellen over zijn afwezigheid.
Op Instagram heeft Tom Holland, de ster van de afgelopen paar Spider-Man films, laten weten dat hij een pauze neemt van de sociale media platformen die hij gebruikt. De reden hiervoor is dat hij merkt dat sociale media een slechte invloed heeft op zijn mentale gezondheid. Hij vindt Twitter en Instagram namelijk te overweldigend. Holland voegt eraan toe dat wanneer hij iets over zichzelf leest, het moeilijk voor hem is om te stoppen met lezen.
De Britse acteur vond het ook een perfect moment om tijdens zijn korte terugkomst naar Instagram het goede doel, Stem4 te promoten. Dit goede doel zet zich in om mensen met mentale problemen te helpen.

Komt Tom Holland terug als Spider-Man?

Het is verder ook nog niet duidelijk of Tom Holland na zijn laatste Spider-Man film nog een keer de rol op zich neemt. Holland heeft namelijk gezegd dat hij een pauze wil nemen van acteren. Het is daarom ook niet helemaal zeker of er een Spider-Man 4 aan zit te komen.
Tijdens San Diego Comic Con vorige maand, had Marvel Allerlei projecten en trailers getoond. Waaronder ook een eerste trailer voor Black Panther: Wakanda Forever. Er werd ook een tijdlijn getoond van films die tot en met 2025 zullen uitkomen. Op de tijdlijn was er ook nergens een Spider-Man film te bekennen.