Fortnite krijgt mogelijk een samenwerking met rapper Eminem

News
zondag, 14 augustus 2022 om 17:30
21br metaimage lineup 1920x1080 44acd5f27136f1660488059
Het lijkt erop dat er een samenwerking tussen Fortnite en Eminem aan zit te komen. Deze geruchten zijn opgedoken nadat fans ontdekte dat er alleen nog maar Eminem muziek afgespeeld wordt op de ICONs radio in de populaire game.
Fortnite heeft in het verleden al meerdere samenwerkingen met grote artiesten gehad. Zo hebben rapper Travis Scott en zangeres Ariana Grande een concert in de game gegeven. Nu lijkt het erop dat Eminem aan de beurt is. Nadat spelers van Fortnite dit weekend ontdekte dat er alleen nog maar muziek van de artiest afgespeeld wordt op de ICONS radio, begon de speculaties onder spelers en fans op Twitter.
Voor nu blijft deze samenwerking nog een speculatie, de makers van Fortnite en Eminem hebben er namelijk nog niks over gezegd. In het verleden hebben we al vaker kunnen zien dat er op vreemde manieren naar iets gehint wordt in Fortnite en deze teases krijgen bijna altijd wel een staartje. Het lijkt namelijk geen toeval dat er ineens geen andere artiesten meer op de radio te horen zijn.

Meer samenwerking onderweg naar Fortnite

Afgelopen week had het Fortnite account op sociale media ook al laten weten dat er een samenwerking met de anime Dragon Ball aankomt. Op 16 augustus gaan we zien wat deze samenwerking voor de spelers van de game in petto heeft, maar mogelijk zullen er skins en missies in het thema van de anime beschikbaar worden gemaakt.
Fortnite is echt niet vies van samenwerkingen, want afgelopen maand zagen we ook al dat de acteur John Cena een skin kreeg in de game. Afgelopen week waren er ook allerlei Marvel skins teruggekomen naar de shop en momenteel zijn ook Indiana Jones en Dark Father te krijgen via de Battlepass.

Populair Nieuws