Deze Tom Holland films moet je zeker eens gezien hebben

Article
maandag, 06 juni 2022 om 17:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Tom Holland heeft de afgelopen paar jaar zichzelf op de kaart kunnen zetten als één van de populairste acteurs van het moment. Hij heeft daardoor ook in een aantal kwalitatieve films gespeeld sinds zijn carrière begon. Begint Tom Holland ook één van jouw favoriete acteurs te worden? Dan moet je deze vijf films zeker een keer zien!

The Lost City of Z

The Lost City of Z is één van de eerdere grote films waar Holland een rol in speelde. Hij speelt niet per se een hoofdrol in de film en heeft weinig schermtijd, maar toch zie je al hoe goed zijn acteer kunsten waren in een eerder stadium van zijn carrière. Daarnaast zet hij het karakter van Jack Fawcett zo goed neer, dat het uiteindelijk één van de meest memorabele karakters van de film is. Ondanks The Lost City of Z uit een sterren cast met Charlie Hunnam en Robert Pattinson bestond, stal Tom Holland in 2016 al de show.
The Lost City of Z gaat over een Britse ontdekkingsreiziger genaamd Percy Fawcet. Tijdens zijn archeologische onderzoeken wordt hij ervan overtuigd dat er in het Amazone gebied een mysterieuze onontdekte beschaving leeft. In dit avontuur probeert Fawcet alles over de stad en de beschaving te ontdekken, maar dit gaat natuurlijk niet zonder tegenslagen. Als je geïnteresseerd bent geworden in deze film en Tom Holland in één van zijn eerdere rollen wilt zien schitteren, is The Lost City of Z te zien op Netflix.
schermafbeelding 2020 09 29 om 102121f1651349876

Onward

Naast acteren, heeft Tom Holland ook een talent voor stemmen inspreken. Hij heeft namelijk een hoofdrol gespeeld in de Disney Pixar film Onward. In Onward heeft Holland de rol van Ian, een best wel ongemakkelijk en verlegen karakter. Tom Holland heeft de rol blijkbaar goed weten te spelen, want hij heeft voor zijn rol als Ian meerdere nominaties voor beste stem acteur gekregen bij verschillende awards shows.
Onward gaat over twee elfen die in een magische wijk wonen. Het karakter van Tom Holland, Ian krijgt voor zijn zestiende verjaardag een toverstaf van zijn overleden vader. Deze staf brengt hem en zijn broer Barley (gespeeld door Chris Pratt) op een wild avontuur om hun vader mogelijk terug te brengen. Als je benieuwd bent geworden naar Onward, is deze film te zien op de streamingdienst Disney+.
deur voor spider man in mcu voorlopig dicht volgens sony baas 154341 1f1651349886

Captain America: Civil War

Tom Holland maakte in Captain America: Civil War zijn debuut in zijn meest iconische rol tot nu toe, Spider-Man. Naast het schild van Captain America stal Tom Holland meteen de show in de film. We hadden afgelopen paar jaar al verschillende versies van Spider-Man op het witte doek gezien. Zo speelde Toby Maguire in de eerste Spider-Man trilogie uit 2002 en nam Andrew Garfield de rol op zich in de The Amazing Spider-Man films. Toch is er iets wat Tom Holland volgens vele de beste versie van Spider-Man tot nu toe maakt.
In Captain America: Civil War speelt Tom Holland als Spider-Man ook nog geen hele grote rol. In deze film kregen de kijkers meer een introductie naar wie deze versie van de held is en waar hij toe instaat is. Toch is hij meteen een fan-favoriete karakter geworden en konden fans toen der tijd niet wachten tot het karakter een eigen film kreeg.

The Impossible

Tom Holland was nog maar zestien jaar oud toen hij de rol van Lucas op zich nam in The Impossible. In deze film zie je dat Tom Holland geboren is om te acteren want hij zet een emotioneel karakter neer waarmee je erg gaat meeleven. Op zo'n jonge leeftijd is dat best wel knap.
The Impossible gaat over een gezin dat op vakantie gaat naar Thailand om daar oud- en nieuw te vieren. Alles lijkt helemaal perfect te zijn tot op een gegeven moment een tsunami over het land raast. Het gezin raakt opgesplitst en het karakter van Tom Holland is alleen met zijn gewonde moeder. In deze spannende film probeert de familie weer te herenigen en te overleven. Ben je benieuwd geworden naar The Impossible? Dan is deze film op verschillende diensten te huren en voor Ziggo klanten te bekijken op ZIggo Go.
spider man 1f1651349971

Spider-Man: Homecoming

Na zijn debuut in Captain America: Civil War, kreeg Spider-Man in 2017 zijn eigen film in de Marvel Cinematic Universe. Tom Holland schitterde als het karakter en maakte deze film volgens vele niet alleen de beste Spider-Man films ooit, maar ook één van de beste Marvel films die Marvel te bieden heeft.
Spider-Man: Homecoming is volgens zowel de kritische fans van de comics en films een fantastisch Spider-Man verhaal. Het is een perfecte balans tussen Spider-Man die net begint als superheld en Peter Parker die zich over verschillende obstakels van het tiener zijn heen moet zetten. Spider-Man: Homecoming is zo hoog geprezen en Tom Holland speelde een uitstekende versie van het karakter, dat dit toch wel Tom Holland zijn beste film tot nu toe is.

Populair Nieuws