Onaangekondigde Avatar: The Last Airbender game voor de PlayStation gespot op Amazon

News
zondag, 14 augustus 2022 om 16:30
avatar the last airbenderf1675336902
Het lijkt erop dat de populaire Avatar: the Last Airbender franchise een nieuwe game voor de PlayStation 4 en 5 gaat krijgen. De game is namelijk gespot op de Japanse website van Amazon.
Video Games Chronicle heeft laten weten dat er op Amazon Japan een pagina is verschenen voor een nieuwe Avatar: The Last Airbender game voor de PlayStation 4 en 5 consoles. De game zal volgens de pagina ‘Avatar The Last Airbender: Quest for Balance’ gaan heten. Op de pagina van Amazon staan er verder geen gegevens over de PlayStation game, behalve dat het dit jaar op 8 november uitkomt en het uitgegeven wordt door GameMill Entertainment.
Het is niet gek dat GameMill Entertainment de uitgever van de game is. GameMill Entertainment is namelijk de laatste jaren verantwoordelijk voor meerdere games die gebaseerd zijn op films en series. Zo heeft deze uitgever ook het vechtspel Nickelodeon All-Star Brawl uitgebracht en aangezien Avatar: The Last Airbender van Nickelodeon is, is het niet raar dat GameMill Entertainment iets met het spel te maken heeft.

Meer Avatar games onderweg

De laatste keer dat er een Avatar game is uitgekomen, was in 2016. Toen kwam de Avatar: The Legend of Korra game naar PC en verschillende consoles. Het lijkt erop dat naast de verschillende Avatar projecten die in de maak zijn bij streamingdiensten, nu ook de games weer helemaal terug zijn. Afgelopen week was er namelijk ook al een RPG game die gebaseerd is op de serie aangekondigd voor de mobiel.
Er is nog geen officieel bericht van GameMill Entertainment gekomen over de PlayStation game. Voor nu is de Amazon pagina de enige informatie die we hebben over de game en een officiële aankondiging laat dus nog even op zich wachten.

Populair Nieuws