Spider-Man No Way Home poster verschenen op bus

News
vrijdag, 05 november 2021 om 16:30
spider man no way homef1676023288
Online is er een foto verschenen waarop te zien is dat er een poster voor de nieuwe film Spider-Man No Way Home op een bus is geplakt. De foto van de poster op de bus werd gedeeld op Reddit.
De eerste Spider-Man No Way Home poster is waarschijnlijk verschenen. De poster is aan de zijkant van een bus geplakt en laat Spider-Man zien die in gevecht is met Doc Ock. Ook staat er op de poster dat de film op 16 december in de bioscoop verschijnt.

Laat de poster iets nieuws zien?

De poster laat ons eigenlijk niets nieuws zien over de film zelf. Er wordt erg geheimzinnig gedaan over de film. Er gaan namelijk veel geruchten rond dat eerdere Spider-Mans en andere acteurs uit andere Spider-Man films terugkeren voor No Way Home, waaronder Willem Dafoe die de Green Goblin speelt.
De studio gaat niet in op de geruchten en verschillende acteurs ontkennen dat ze werken aan de film. Toch geloven een hoop mensen dat de geruchten rond de film waar zijn.
Doc Ock wordt namelijk gespeeld door dezelfde acteur als in andere films en de multiverse wordt een steeds groter onderdeel in de Marvel films. Ook zijn er nog twee andere oude schurken deels bevestigd. De schurken zijn namelijk genoemd in een editie van Empire Magazine.
De geheimzinnigheid zorgt er dus voor dat fans verwachten dat de studio wil dat kijkers verrast worden tijdens het kijken van de film zelf.