Krijgen FIFA games ook NFT's in de toekomst?

News
vrijdag, 05 november 2021 om 17:00
fifa 22f1633104591
Volgens EA zijn NFT’s (niet-vervangbare token) een ontzettend belangrijk deel voor de gamesindustrie. Het is een belangrijk onderdeel om winst te maken, hetzelfde geldt voor play-to-earn-games.
NFT’s zijn niet-vervangbare tokens, je kan het zien als een digitale collector's item die alleen jij in je bezit hebt. Maar het kan ook een ander object zijn zoals een Pokémon-kaart. Volgens EA zijn deze NFT’s een belangrijk onderdeel voor de toekomst van de game industrie. Tijdens een vergadering met andere investeerders sprak EA CEO Andrew Wilson zijn mening uit over NFT’s, en ging dieper op het onderwerp in.

NFT's in games van EA?

Wilson zegt in zijn betoog dat hij en andere uitgevers en ontwikkelaars 'leiders zijn in het maken van digitale content' en dat sommige content ook waarde heeft. Er zit alleen een groot verschil in de waarde tussen degene die ze verzamelt ten opzichte van iemand die er nooit naar omkijkt. Volgens Wilson zullen digitale verzamelobjecten, zoals NFT's, 'een belangrijk deel spelen voor onze toekomst'.
De CEO verwijst met deze woorden mogelijk naar FIFA Ultimate Team in de FIFA games, en zijn droom om NFT objecten daarin te verwerken. Hij denkt dat niet alleen FIFA, maar ook games als Apex Legends kunnen profiteren van NFT voorwerpen.

Populair Nieuws