Willem Dafoe keert mogelijk terug als Green Goblin

News
woensdag, 12 mei 2021 om 9:00
spider man is terug in de mcu dankzij nieuwe deal 154948f1614158680
Geruchten en Spider-Man No Way Home gaan de laatste tijd hand in hand. Eerst zouden alle verschillende Spider-Men elkaar ontmoeten door een multiverse en daarna beweerden de andere acteurs van niets te weten. Vager kon het bijna niet worden. Nu komt er weer een nieuw gerucht tussendoor, namelijk dat Willem Dafoe's Green Goblin een terugkeer zou maken voor de nieuwe Spider-Man film.
Norman Osborn a.k.a. de Green Goblin is een van de meest iconische schurken van Spider-Man. Het is dan ook niet vreemd om te horen dat veel fans van Spider-Man de groene, granaat-gooiende schurk willen zien in het MCU. Op Twitter beweert Daniel Richtman nu dat Willem Dafoe de grote schurk zal zijn in Spider-Man: No Way Home.
Eerst waren er diverse geruchten dat Dane DeHaan, de acteur van de Green Goblin in The Amazing Spider-Man, wederom het Green Goblin-pak aan mocht trekken. Maar dat lijkt nu niet het geval. Willem Dafoe zou als enige gevraagd zijn om terug te keren als de Green Goblin, om wederom Spider-Man een pak rammel te geven.

Willem Dafoe niet bevestigd voor Spider-Man No Way Home

Hoewel geruchten altijd leuk en aardig zijn, zijn het nog altijd geen feiten. We moeten een terugkeer van de Green Goblin dus met een korreltje zout nemen, voordat we straks teleurgesteld naar de film kijken. Het enige dat wel opvalt, is dat The Illuminerdi eerder al aangaf dat Dafoe in gesprek was met Marvel en Sony voor een cameo. De kans dat deze geruchten werkelijkheid zijn is er dus wel.
Voor nu is het nog even afwachten tot we meer te horen krijgen vanuit Sony of Marvel zelf. We weten zeker dat Tom Holland terugkeert als Spider-Man en dat Doctor Octavius in No Way Home opnieuw gebruik mag maken van zijn robotische armen.