Zit Tobey Maguire toch in de Spider-Man No Way Home trailer?

News
maandag, 30 augustus 2021 om 12:00
Met de Spider-Man No Way Home trailer nu iets meer dan een week uit, zijn fans nog steeds bezig met het ontleden van de beelden. Nu denken fans namelijk dat ze Tobey Maguire toch nog gevonden hebben in de trailer. De manier waarop is alleen wel heel bijzonder.
Nadat de Spider-Man No Way Home trailer in één dag meer dan 350 miljoen views wist te vergaren, zijn fans nog talloze keren teruggegaan om de beelden te bekijken. Ieder geheim wordt uitgepluisd door de fanbase en nu is een nieuwe theorie opgedoken. Eén van de shots in de trailer doet namelijk vermoeden dat Sony en Marvel een CGI-trucje gebruiken om één van de acteurs in de film te maskeren.
Tom Holland is in de trailer namelijk te zien in een pak dat opvallend veel lijkt op het pak van Tobey Maguire's Peter Parker. Het pak dat in Spider-Man 3 van Sam Raimi gedragen wordt door Tobey Maguire is namelijk te zien en fans denken dat met CGI het gezicht van Tom Holland gebruikt wordt om te maskeren dat Tobey Maguire in de film zit.

Tobey Maguire Spider-Man No Way Home theorieën in overvloed

Er zijn al tijden geruchten dat de oorspronkelijke Spider-Man-acteur in de film verschijnt. Officieel is alleen nog niets aangekondigd, maar wat de geruchtenmolen niet afremt is het feit dat de locatie van de scene ook nog eens doet olie op het vuur gooit. De scene waarin het pak van Tobey Maguire te zien is, lijkt namelijk de scene te zijn waarin Doctor Octopus zijn opwachting maakt.
De schurk uit Tobey Maguire's Spider-Man 2 spreekt in de trailer ook nog eens rechtstreeks Peter Parker aan, wat impliceert dat de schurk weet dat Peter Spider-Man is. Fans vermoeden dan ook dat Doc Ock daar tegen Tobey Maguire's Peter Parker praat en niet de Tom Holland-variant die we uit het MCU zo goed kennen. Of de theorieën kloppen moet alleen nog blijken. Spider-Man No Way Home staat voor 16 december 2021 gepland en dan zullen we vast en zeker alle antwoorden krijgen.

Populair Nieuws