Spider-Man No Way Home fan ontdekt spannende Doc Ock teaser

News
vrijdag, 27 augustus 2021 om 11:15
2021 08 27 spider man 2f1664956726
Deze week werd de eerste teaser trailer van Spider-Man No Way Home uit de doeken gedaan. Daarin zien fans dat een bekende schurk terugkeert, namelijk Doctor Octopus uit Sam Raimi's Spider-Man 2. Nu heeft een fan wel een heel opvallende teaser in de trailer gespot.
In de Spider-Man No Way Home trailer zien we de terugkeer van Doc Ock, de schurk van Spider-Man 2. Toch leek het personage aan het einde van die film te sterven toen hij zichzelf opofferde. Nu lijkt de schurk door de introductie van de multiverse terug te keren in Spider-Man No Way Home en lijkt hij wederom een slechterik te worden.
Dit zou zijn verhaallijn uit de 2004-film alleen teniet doen. Een oplettende fan beweert nu alleen dat de arc van het personage nog intact is. Doc Ock verloor in Spider-Man 2 immers de controle over zijn mechanische armen, iets wat duidelijk werd wanneer de armen rood begonnen te gloeien. In de Spider-Man No Way Home trailer zien we ook weer die roodgloeiende armen die het genie slecht zouden maken.

Spider-Man No Way Home fantheorie nog onbewezen

Of de fan daadwerkelijk gelijk heeft met zijn theorie moet alleen nog wel blijken. Spider-Man No Way Home is namelijk nog niet verschenen. De film staat voor 16 december 2021 gepland. Dan komt de film in de bioscoop uit. Wat vind jij van de theorie? Laat het ons weten in de reacties hieronder.