Vijf tips om Black Friday 2021 te overleven

News
maandag, 08 november 2021 om 12:00
black friday background 22359 260f1605460685
Het is bijna tijd voor het grootste prijzenbonanza van het jaar. Black Friday staat altijd in het teken van grote aanbiedingen en veel geld uitgeven en 2021 is daar geen uitzondering in. Misschien gaat het dit jaar wel iets ander doordat het coronavirus nog steeds aanwezig is, maar we kunnen in ieder geval niet wachten om de beste koopjes te scoren. We geven je hier vijf tips hoe je Black Friday 2021 het beste kunt overleven.

1. Kies je koopjes goed uit

Het is belangrijk dat je niet klakkeloos rond gaat struinen op zoek naar de beste koopjes. Voor je het weet zijn de goede producten dan allang weg. Een goede Black Friday 2021 tip is dan ook om jouw koopjes goed uit te kiezen. Weet wat je wil gaan kopen en waar je dat wil gaan doen.
Ben je opzoek naar een nieuwe tv? Zoek dan uit wat voor soort tv, waar je die ongeveer zou willen halen en hoe duur het product is qua nieuwprijs. Speur daarom alvast via prijsvergelijkers af wat de huidige prijs is. Zodra Black Friday 2021 vervolgens begint, kun je via onze overzichten je uitgekozen model opsporen en zien waar je de beste deal kunt vinden.
crazy young man posing attacking red stand with inscription discounts located shopping center 120960 637f1605460989

2. Weet hoeveel je kunt uitgeven

Het laatste waar je natuurlijk op zit te wachten is teveel geld uitgeven. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je na Black Friday 2021 een paar maanden op water en brood moet leven. Een tip van ons is dan ook om een budget vast te stellen en je daar ook aan te houden. Weet hoeveel je kunt missen en zorg dat je hier niet overheen gaat.
Oke, als je net tien of twintig euro erboven zit is het niet erg, maar ga die grens gewoon niet over. Het zijn leuke aanbiedingen, maar hoeveel van die producten heb je uiteindelijk ook echt nodig? Op de website van XGN houden we je tijdens Back Friday 2021 up-to-date met de beste koopjes die we maar kunnen vinden. Zo ben jij altijd goed voorbereid om geld uit te geven en nee, niet te veel.
black friday keyboardf1605461214

3. Koop niet gelijk het eerste het beste

We snappen dat je enthousiast wordt van een lekker koopje en dat nemen we je ook niet kwalijk. Wat we je wel willen meegeven als advies voor Black Friday 2021 is om niet gelijk het eerste de beste koopje in je winkelwagen te gooien. Het kan namelijk makkelijk voorkomen dat hetzelfde product ergens anders nog goedkoper is.
Als je even verder zoekt, dan zul je vaak voor verrassingen komen te staan. Zo houd jij weer meer geld over om aan andere dingen uit te geven. Maar je weet het, ga niet over je budget heen.
Wees niet bang dat websites en winkels te weinig van een product hebben tijdens Black Friday. Kijk rustig even verder en als je echt niets goedkopers kunt vinden dan mag je het gewoon kopen. Bedrijven houden echt wel rekening met Black Friday-kopers die staan te popelen om alles in de sale aan te schaffen.
black friday 4f1605461508

4. Houd rekening met andere dagen

Black Friday 2021 gaat over het algemeen een stukje anders lopen dan andere jaren. Zo gaat het prijzenfestijn dit jaar waarschijnlijk verdeeld worden over een aantal extra dagen om de gekte in de hand te houden. Maar Black Friday is leuk en alles, maar vergeet vooral de andere koopjesdag niet, genaamd Cyber Monday. Vaak zijn er op die dag nog meer producten in de aanbieding voor veel minder geld.
Heb je niets kunnen scoren tijdens Black Friday 2021 of Cyber Monday 2021? Dan zijn er ook nog altijd de BTW-dagen van onder andere Media Markt. Hier shop je, zoals je misschien wel verwacht, zonder BTW. Dit zijn vaak echt gigantisch grote aanbiedingen op vooral hele dure producten als tv's. computers en telefoons. Ben je dus in de markt voor één van deze producten? Dan is het misschien handig om even de hand op de knip te houden.
istock 1211573092 768x512f1605461810

5. Wat je ook doet, doe het veilig

Het klinkt misschien als iets logisch, maar doe alsjeblieft voorzichtig. Veel winkels zullen dit jaar hun fysieke deuren weer opengooien voor Black Friday 2021, maar voor diegene die dit doen en voor de consumenten die ernaartoe gaan geven we het volgende advies: Denk logisch na en denk aan je medemens. Houd je aan de maatregelen die gesteld zijn voor de winkels en denk een beetje aan elkaar. Wees verantwoordelijk voor jezelf en voor een ander.

Onze Black Friday 2021 tips

Dit waren onze tips om Black Friday 2021 te overleven. Natuurlijk zal alles dit jaar ook nog wat anders verlopen, maar dat betekent niet dat je met geld moet gaan gooien alsof het pepernoten zijn tijdens de digitale intocht van Sinterklaas. Laat ons in de comments weten op wat voor aanbiedingen jij hoopt.