Spider-Man No Way Home is de moeilijkste film tot nu toe

  Als het aan Tom Holland ligt, is de nieuwste Spider-Man film, Spider-Man No Way Home, de moeilijkste film tot nu toe. Zo laat hij weten in de 'Skip or Watch' Podcast. Volgens de Spider-Man-acteur is het de moeilijkste film die hij tot nu toe in het MCU gemaakt heeft.

  CTMG/Jay Maidment

  Later dit jaar staat alweer de derde Spider-Man film met Tom Holland in de hoofdrol op de planning. Nadat vorige maand bekend werd gemaakt dat de film Spider-Man No Way Home heet, laat Holland nu ook weten hoe het staat met de opnames. Volgende de jonge acteur is het de moeilijkste film die hij tot nu toe gemaakt heeft in het MCU.

  Dat is een flinke uitspraak als je kijkt naar de films waarin Holland een opwachting maakte als Spider-Man. Zo zat hij naast de twee Spider-Man films ook in Captain America Civil War, Avengers Infinity War en Avengers Endgame. Dat zijn zeker niet de minste films en ieder stond juist bekend om de complexiteit. Sommige films wegens de vechtscenes, terwijl andere wegens de omvang van de cast imponerend waren.

  Marvel Studios

  Spider-Man No Way Home blijkt een uitdaging

  Volgens Holland is Spider-Man No Way Home qua productie een flinke uitdaging. Zo laat hij weten in de podcast. Holland:

  "I’m really enjoying making it. It’s been very tough, definitely the hardest one we’ve ever made."

  Wat de productie van de derde film precies zo lastig maakt, laat de Brit niet los. Speculatie gaat dat het te maken heeft met de thema's van de film. Al lange tijd wordt gespeculeerd dat de film namelijk volop de Multiverse centraal zet, wat voor een complexe verhaallijn zal zorgen. De geruchten werden verder aangewakkerd door castingnieuws rondom twee bekende Spider-Man schurken die terug zouden keren. Ook oude Spider-Men Tobey Maguire en Andrew Garfield zouden onderdeel zijn van de cast, maar dat gerucht is inmiddels ontkracht.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.