Nieuw personage onderweg naar The Witcher seizoen 2

News
maandag, 08 maart 2021 om 11:00
the witcher geraltf1673257620
Met seizoen 2 van The Witcher komt een nieuw personage. Voor fans van de boeken zal het niet een verrassing zijn dat een van de bekendste en belangrijkste verhaallijnen een rol zal spelen in de serie.
Het zat er natuurlijk aan te komen dat seizoen 2 van The Witcher ons kennis laat maken met de tempel van Melitele. De locatie is namelijk heel erg belangrijk in het verhaal van The Witcher, maar het is toch fijn om te weten dat ook Nenneke, de hoofdpriester van de tempel, als nieuw personage in de serie verschijnt. Nenneke is een belangrijk nieuw personage omdat zij niet alleen een bijzondere band heeft met Geralt, maar ook belangrijk is in de opleiding van Ciri.
De tempel van Melitele is als locatie ook heel belangrijk omdat het de plek is waar Ciri en Yennefer elkaar leren kennen en waar zij een unieke band vormen die later heel belangrijk wordt in het verhaal. We weten alleen nog niet wie Nenneke gaat spelen in de Netflix serie, al gaan er geruchten dat het Julie Barclay zou zijn. De actrice is namelijk al gecast voor een rol, maar niemand weet welke.
the witcher seizoen 2f1601910867

Ander nieuw personage in The Witcher

Naast Nenneke maken nog veel meer nieuwe personages hun opwachting voor het tweede seizoen van The Witcher. Zo weten we al dat koning Henselt van Kaedwen gespeeld gaat worden door Edward Rowe en weten we dat andere Witchers hun opwachting maken. Seizoen 2 van The Witcher gaat naar verluidt ook gebruik maken van flashbacks om het verleden van Cintra wat beter uit te leggen. Hopelijk komt de serie snel op Netflix te staan.