Nieuwe Spider-Man No Way Home trailer laat nieuwe villains zien

News
woensdag, 17 november 2021 om 12:00
spider man no way homef1676023288
De nieuwe trailer van Spider-Man No Way Home is uitgebracht. In de nieuwe trailer zijn een aantal oude bekende gezichten te zien, waaronder veel villains. De trailer laat echt zien dat de multiverse centraal staat in de nieuwe Spider-Man film.
Onlangs werd aangekondigd dat er een nieuwe Spider-Man trailer uit zou gaan komen. Deze nieuwe trailer is nu online te zien en er worden een hoop oude Spider-Man villains in de trailer aangekondigd.

Welke schurken zijn te zien?

Allereerst zien we Doc Ock, hij zat ook al in de eerste trailer van de film. Naast hem zien we ook beelden van The Green Goblin, Electro, Sandman en Lizard. Het lijkt erop dat alle schurken de jacht op Peter Parker hebben geopend. Van veel villains was onthuld dat ze in de film zouden zitten, maar de trailer laat nu voor het eerst hun nieuwe design zien.
We zien helaas nog geen andere Spider-Men, maar het is mogelijk dat dit expres uit de trailer is gelaten. Trailers van Marvel films worden namelijk wel vaker aangepast om bepaalde dingen van de film niet te spoilen.
In de wereld van Spider-Man No Way Home weet iedereen dat Spider-Man Peter Parker is. Daarom gaat Peter Parker, gespeeld door Tom Holland, naar Doctor Strange om dit ongedaan te maken.
Dit gaat alleen fout, waardoor er een aantal Spider-Man villains (en misschien ook wel helden) uit andere universa naar het universum komen van Tom Holland's Spider-Man. Hij moet al deze schurken weer uit het universum zien te krijgen, wat geen makkelijke opgave zal zijn.

Populair Nieuws