Let op: Gebruik geen quick resume in Halo Infinite campaign

News
vrijdag, 10 december 2021 om 12:30
halo infinite reviewf1638747741
Pas op, 343 Industries raadt spelers momenteel af om de quick resume functie te gebruiken op de Xbox Series X/S voor Halo Infinite. De functie heeft namelijk een bug waardoor je voorwerpen kan kwijtraken.
Via Twitter beschrijft community director Brian Jarred wat het probleem precies is. Wanneer je offline bent tijdens het spelen van de Halo Infinite campaign, worden items die gevonden worden voor de multiplayer niet opgeslagen. 343 industries raad daarom af om quick resume te gebruiken, ook als je gewoon een internet connectie hebt. Het komt namelijk voor dat quick resume de internet connectie naar jouw Xbox afsluit. Wanneer je een internet connectie hebt voordat je het spel opstart zou er niks aan de hand moeten zijn.
Verder zou de campaign gewoon te spelen zijn. 343 Industries laat weten dat ze bezig zijn met het vinden van een oplossing, maar erg veel informatie over de bug is nog niet vrijgegeven. Over wanneer de update uitkomt heeft de game studio ook nog niks laten weten. Er schijnt ook een bug de ronde te doen over achievements die niet worden opgeslagen, ongetwijfeld zal 343 Industries proberen ook hier een oplossing voor te vinden.

Lang gewacht op Halo Infinite

We hebben een lange tijd moeten wachten op de Halo Infinite campaign, die 8 december is verschenen. De free-to-play multiplayer werd al iets eerder uitgebracht door Microsoft, om het 20-jarige jubileum van Halo en Xbox te vieren. Beide versies van Halo Infinite zijn enorm goed ontvangen, van ons kreeg de Halo Infinite campaign een 8.5. De game is dus het lange wachten waard geweest.

Populair Nieuws