MCU is volgens Kevin Feige klaar voor de Multiverse

News
woensdag, 08 december 2021 om 14:30
2021 08 27 spider man 2f1664956726
Kevin Feige, de baas van Marvel, heeft laten weten in een interview met Collider dat hij van mening is dat de MCU (Marvel Cinematic Universe) klaar is voor het concept van de multiverse.
Feige zegt dat na meer dan twintig Marvel films, de MCU wel klaar is voor het concept van de Multiverse. Dit concept is al voorbij gekomen in de serie van Loki en zal ook een grote rol hebben in Spider-Man No Way Home. Door de woorden van Feige wordt nu ook duidelijk dat het hier niet bij blijft en dat de Multiverse een grotere rol zal krijgen binnen de aankomende Marvel films.

Hoe zal de Multiverse werken?

Het is niet echt duidelijk hoe groot de invloed van de Multiverse zal zijn. Volgens Feige zal deze erg groot zijn en zal het de wereld van de MCU flink doen veranderen. Gelukkig komen er binnenkort twee films aan die dit beter in beeld gaan brengen.
De films Spider-Man No Way Home en Doctor Strange Multiverse of Madness zullen in ieder geval de focus leggen op de Multiverse. Ook zullen deze twee films laten zien hoe de Multiverse invloed zal hebben op de hele MCU.
De eerstvolgende keer dat we de Multiverse gaan zien is in Spider-Man No Way Home, deze film komt al op 16 december 2021 uit. Volgens geruchten komen er naast oude schurken, ook oude Spider-Men terug gespeeld door Tobey Maguire en Andrew Garfield. Hier zijn ook foto's van gelekt. Of de foto's echt zijn is alleen de vraag. Daar zullen we later in december dus achter gaan komen.

Populair Nieuws