Is de titel van John Wick 4 per ongeluk onthuld?

News
woensdag, 10 november 2021 om 13:00
john wick 3 trailer john wick is terug 145338f1634655954
De naam van het vierde deel van John Wick lijkt bekendgemaakt te zijn. Dit dankzij een Instagram-post van de acteur Shamier Anderson. Op een foto is namelijk een tas te zien met de naam van de film erop.
Acteur Shamier Anderson heeft een Instagram-post geplaatst om te vieren dat de opnames voor de vierde John Wick film klaar zijn. In de post staan meerdere foto's, waaronder een foto met een tas waar op staat "Hagakure". Dit zou dan de naam van de film zijn.

Zal John Wick 4 echt Hagakure gaan heten?

Het is onduidelijk of het de bedoeling is geweest dat de naam van de film op deze manier bekend zou gaan worden. Het kan namelijk ook een fout zijn van de acteur.
De studio heeft zelf namelijk nog niets bevestigd over de naam, maar het lijkt er wel op Hagakure echt de naam zal zijn van de nieuwe John Wick film.
De naam zou refereren naar een boek uit 1716. Dat boek is geschreven door een samoerai. Het boek gaat over hoe een samoerai leeft, dus het is goed mogelijk dat er verwijzingen naar dat boek in de film te zien zijn.
In ieder geval weten we nu dat de opnames van de film erop zitten. We weten ook al wanneer de film uit gaat komen, als er geen vertraging zal zijn komt de film namelijk uit op 27 mei in 2022.

Populair Nieuws

Laatste Reacties