Geliefde Spider-Man film ineens langer op Netflix

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 16:00
spider man no way homef1675095309
Er valt over te twisten wat de beste Spider-Man film was, maar als we op opbrengsten afgaan staat No Way Home bovenaan. Het was één van de best verdienende films van 2021 en bovendien een grote publiekslieveling. Fans kunnen nu een langere versie kijken op Netflix.
Vorig jaar kwam Spider-Man: No Way Home terug naar de bioscoop. Dat wil nog wel eens gebeuren met succesvolle films, zoals ook Avengers Endgame en James Camerons Avatar. De heruitgegeven Spider-Man was bovendien langer dan de originele bioscoopversie.
Helaas was de langere No Way Home lang niet in alle bioscopen te zien, dus veel fans hebben waarschijnlijk geen kans gehad om hem te zien. Netflix schiet wat dat betreft nu te hulp. Vrij onverwacht is er namelijk een Extended Edition op de dienst verschenen.

Spider-Man: No Way Home Extended Edition direct populair

De langere versie van No Way Home is nog niet lang te zien op Netflix, maar staat gelijk al in de top 10 van films. Hij staat momenteel op nummer vier van de dagelijkse top 10. De belangstelling voor No Way Home lijkt dan ook onverminderd.
In Spider-Man: No Way Home kan Peter Parker er niet aan wennen dat iedereen weet dat hij Spider-Man is. Wanneer het ook het leven van zijn vrienden negatief begint te beïnvloeden vraagt hij Doctor Strange om hulp. De wereld moet vergeten dat Peter Parker Spider-Man is, maar de spreuk die dat teweeg moet brengen gaat mis en Spider-Man krijgt het aan de stok met oude bekende schurken.