Grote film plotseling van Disney+ verdwenen

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 15:45
disneylogof1632855639
Hoewel er vaak enige discussie is over de vraag of James Camerons Avatar een goede film is, kan er geen twijfel over bestaan dat het een succesvolle film is. Desondanks, of misschien juist daarom, is de film nu van Disney+ verdwenen. Gelukkig lijkt het erop dat hij ook snel weer terugkomt.
Vervolgen op Avatar zijn al jaren in ontwikkeling, maar in december is het dan eindelijk zover dat er daadwerkelijk één verschijnt. Het is vrij lang geleden dat de eerste film in de bioscoop draaide en om het geheugen even op te frissen zou je hem opnieuw kunnen kijken. Dat gaat alleen niet lukken op Disney+.
Avatar is namelijk stilletjes van de streamingdienst afgehaald, zo meldt Variety. Wij konden hem inderdaad niet meer vinden op de dienst. Dat heeft volgens bronnen alles te maken met het feit dat de film eind september weer een poosje in de bioscoop draait. Wellicht hoop Disney dat deze rerelease in 4K HDR meer oplevert als mensen de film niet thuis op de bank kunnen streamen.
Maar ook als je geen tijd hebt om Avatar opnieuw in de bioscoop te zien, kun je hem kijken voordat het vervolg verschijnt. Bronnen bevestigen aan Variety dat de film nog vóór de release van Avatar: The Way of Water weer op Disney+ zal staan. Bovendien kun je hem op verschillende plekken digitaal huren.

Wanneer is de release van Avatar: The Way of Water?

Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Daarna volgen nog veel meer vervolgen. Avatar 3 moet in 2024 verschijnen en uiteindelijk moeten er in 2028 in totaal vijf Avatar films zijn.