Spider-Man: No Way Home slingert terug naar de bioscoop

News
maandag, 13 juni 2022 om 11:30
spider man no way homef1676023288
Spider-Man: No Way Home is één van de grootste filmhits van de afgelopen jaren. Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van de film, dan heb je misschien geluk. Hij komt namelijk terug naar de bioscoop met nieuwe scènes.
Het is zestig jaar geleden dat Spider-Man debuteerde in de stripverhalen van Marvel. Om dat te vieren heeft Marvel aangekondigd dat de recente megahit Spider-Man: No Way Home opnieuw wordt uitgebracht in de bioscoop. Het is zelfs een wat langere versie onder de naam ‘The More Fun Stuff Version’.
Op het moment is de heruitgave alleen aangekondigd voor de VS en Canada. Marvel laat alleen wel weten dat er nog meer landen volgen. Of Nederland daar bij zit is niet bekend. No Way Home was in ons land de best verdienende Spider-Man film ooit, dus er zou ongetwijfeld publiek voor zijn.
Het is niet de eerste keer dat een Marvel film vrij snel opnieuw naar de bioscoop komt. Marvel Studios en Disney deden het eerder met Avengers Endgame, waardoor de film even de best verdienende film aller tijden kon worden. Sony, de uitgever van No Way Home, brengt Morbius momenteel ook terug naar de bioscoop, omdat memes over de belabberdheid van deze film populair zijn geworden.

Waar gaat Spider-Man: No Way Home over?

In Spider-Man: No Way Home probeert Peter Parker zijn oude leven terug te krijgen nadat zijn identiteit aan de wereld is onthuld. Hij roept daarvoor de hulp van Doctor Strange in, met catastrofale gevolgen. Uiteindelijk breekt het multiversum open en kruisen de wegen van verschillende Spider-Men.

Populair Nieuws