Alternatieve Spider-Man krijgt voorlopig geen live-action film

News
woensdag, 14 februari 2024 om 11:00
nieuwe spiderman into the spider verse trailer uitgebracht 133152
Van oudsher zullen de meeste mensen aan Peter Parker denken als het over Spider-Man gaat. Maar sinds 2011 is er ook een alternatief in de vorm van Miles Morales, die in de laatste jaren ook buiten de comics steeds vaker de spotlight pakt. Een live-action film zit er voorlopig alleen nog niet in.
Fans van Miles Morales komen momenteel niet echt te kort. Deze Spider-Man is de ster van de Spider-Verse films en heeft een grote rol in Insomniacs Spider-Man games. Maar waar er inmiddels drie live-action Peter Parkers zijn die samen acht eigen films hebben, is er nog altijd geen live-action Miles Morales.
Daar zijn wel plannen voor, zo onthulde Spider-Man producer Amy Pascal enige tijd geleden al. Nu heeft Variety haar gevraagd om een update. De film staat nog op de planning, maar laat nog even op zich wachten, vertelt Pascal.

Wanneer komt er een live-action Miles Morales?

Er moeten namelijk eerst nog twee andere films verschijnen. Titels als Madame Web en Kraven the Hunter lijken daarbij ook niet mee te tellen, zo laat Spider-Verse producer Christopher Miller weten op Twitter. De twee films die moeten verschijnen voor Miles Morales naar live-action komt zijn volgens hem Beyond the Spider-Verse en Tom Hollands vierde film.
Het is ook even afwachten wat voor vorm de Miles Morales-film gaat aannemen. In 2017 bevestigde Spider-Man Homecoming al dat Miles bestaat in het MCU. Maar het is geenszins een zekerheid dat zijn live-action film onderdeel zal uitmaken van dat universum.