Releasedatum nieuwe Spider-Verse film geschrapt

News
maandag, 31 juli 2023 om 11:30
spider man across the spider verse ov st 1 jpg sd high copyright 2023 ctmg inc all rightsf1685111168
Spider-Man: Across the Spider-Verse verscheen begin juni van dit jaar, heel wat jaren na het eerste deel. Het laatste deel in de trilogie moest juist binnen een jaar uitkomen. Maar de releasedatum van Beyond the Spider-Verse is geschrapt.
Liefhebbers van Spider-Man hebben het dit jaar goed. Dit najaar verschijnt natuurlijk een nieuwe Spider-Man game, maar in de filmwereld hebben we al een fantastisch nieuw avontuur van de webslinger gezien. Dat eindigde alleen wel met een cliffhanger, dus het volgende deel kan voor veel fans niet snel genoeg komen.
Spider-Man: Beyond the Spider-Verse stond ook gepland voor 29 maart 2024, niet al te ver in de toekomst. Maar Variety meldt dat die datum niet meer gehaald wordt. Vaak krijgen films meteen een nieuwe releasedatum, maar dat is in dit geval niet gebeurd.

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse uitgesteld door staking

Het uitstel lijkt alles te maken hebben met de acteursstaking die momenteel gaande is in Hollywood. De stemopnames van de film kunnen niet op tijd worden afgerond om een release in maart 2024 realistisch te maken. Veel animatie kan pas helemaal afgerond worden wanneer tekst is ingesproken, dus op dat vlak vooruit werken is niet altijd een optie.
Momenteel vindt een grote staking plaats in Hollywood, want naast acteurs staken ook de schrijvers. Het is voor het eerst sinds 1960 dat zowel acteurs als schrijvers tegelijk staken. Voor beide groepen zijn inkomsten in het streaminglandschap en het gebruik van AI hete hangijzers.

Populair Nieuws