Keert oude villain op mysterieuze wijze terug in Spider-Man 4?

News
maandag, 06 november 2023 om 14:00
spider man homecoming the vulturef1699272919
Er gaat een gerucht dat Michael Keaton terugkeert als The Vulture in Spider-Man 4. Dat is opvallend, aangezien de oude villain naar een andere dimensie werd verplaatst in Morbius.
In de film Morbius werd getoond hoe The Vulture gekatapulteerd werd naar een andere dimensie. Het opvallende gerucht, dat de wereld in is gebracht door insider Daniel Richtman, laat fans daardoor verbijsterd achter, aangezien Keaton's Vulture in Morbius werd geïntroduceerd als onderdeel van een ander dimensionaal verhaal buiten het uitgebreide Spider-Man universum met Tom Holland.
De suggestie dat hij mogelijk opnieuw verschijnt in Spider-Man 4 roept vragen op over de continuïteit van verhaallijnen binnen het Spider-Verse. Dit specifieke gerucht suggereert dat er mogelijke herzieningen plaatsvinden na de heropnames in Morbius, wat de toekomst van dit filmuniversum onzeker maakt voor de fans.

Wat betekent de terugkeer van The Vulture?

De mogelijke terugkeer van The Vulture, samen met geruchten over andere belangrijke personages/bad guys zoals Scorpion en Kingpin, doet de fans speculeren over wat hen te wachten staat in de volgende Spider-Man film. Deze geruchten hebben de fans behoorlijk erg in de ban van de mogelijke richting van het verhaal en de ontwikkeling van geliefde personages in de komende film.
Het blijft onduidelijk hoe Marvel Studios de verhaallijnen van Morbius en Spider-Man 4 met elkaar zal verbinden, vooral gezien de eerdere introductie van meerdere dimensies en de complexe verhaallijnen van de 'Spider-Verse'. Daar komt ook nog eens bij dat verschillende projecten door elkaar heen zijn gemaakt en op een later punt zijn gewijzigd. Daardoor is de hele tijdlijn mogelijk zelfs bij Marvel niet meer helemaal zeker.

Populair Nieuws