Marvel’s Spider-Man 2 krijgt snel langverwachte modus

News
donderdag, 08 februari 2024 om 11:00
marvels spider man 2f1649944285
Marvel’s Spider-Man 2 is nu al een paar maanden uit, maar Insomniac is nog niet klaar met de game. Fans wachten al een tijdje op een grote update met onder andere een New Game+ modus. Daarvoor is nu een releasedatum aangekondigd.
Wie al zin heeft om Marvel’s Spider-Man 2 nog een keer te spelen, krijgt binnenkort de mogelijkheid om de game op een nieuwe manier te beleven. Er wordt namelijk een New Game+ modus toegevoegd. Deze is onderdeel van een update die op 7 maart wordt uitgebracht, laat Insomniac weten.
Eigenlijk zou New Game+ vorig jaar al worden uitgebracht. Maar uiteindelijk werd de release uitgesteld naar het begin van dit jaar. Veel fans vragen dan ook al weken om een nieuwe update. Nu is er duidelijkheid.

New Game+ update voor Marvel’s Spider-Man 2 heeft ook andere features

Overigens is New Game+ niet het enige dat op 7 maart aan de game wordt toegevoegd. Er worden ook nieuwe pakken voor de Spider-Men aan de game toegevoegd. Verder belooft Insomniac ook nog andere nieuwe features.
Wat voor features dat zijn, is nog niet duidelijk. Maar wanneer de release van de update nadert, komen er nog meer details. Insomniac deelt die via social media, dus die kun je in de gaten houden als je als eerste alles wil weten.