Spelers kunnen nu in Elder Scrolls Online aan de slag met proloog op Greymoor

  In mei zal de volgende uitbreiding verschijnen voor The Elder Scrolls Online. Om spelers alvast voor te bereiden op de nieuwe verhaallijn, heeft ontwikkelaar Zenimax Online Studios een aantal missies gelanceerd die dienen als proloog op Greymoor.

  Met de Harrowstorm DLC is het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen aan content, Dark Heart of Skyrim. Het verhaal zal niet direct overlopen in de Greymoor uitbreiding, want Zenimax heeft nog een extra proloog toegevoegd aan The Elder Scrolls Online.

  Spelers kunnen beginnen met de nieuwe quest door die gratis op te halen uit de Crown Store. Vervolgens moeten ze naar de Fighter’s Guild in de hoofdstad van hun factie, Daggerfall, Davon's Watch of Vulkhel Guard. Daar zal de gigantische Lyris Titanborn je een gloednieuwe opdracht geven die als voorbode dient op het verhaal in Greymoor.

  De koning van Skyrim redden

  Samen met Lyris zal je een dreiging moeten onderzoeken, die het gericht lijkt te hebben op Skald-King Jorunn, de leider van Oost-Skyrim. De missie is niet alleen een mooi voorproefje op de uitbreiding, je zal bovendien niet met lege handen naar huis gestuurd worden. Voor het voltooien van de proloog krijg je een unieke memento en een Windhelm Scale Tunic style page.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.